fbpx

Ποιότητα Super Fish

Η Θ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Γ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Κ.Ε. SUPER FISH διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της, εφαρμόζοντας σύστημα HACCP και   λειτουργώντας σύμφωνα με τους κανόνες του συστήματος ISO 22000:2005. Με ποιον τρόπο ακριβώς διασφαλίζουμε την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας;

Οι εγκαταστάσεις μας έχουν πιστοποιηθεί με ISO:22000 και επιθεωρούνται συστηματικά κάθε έτος ώστε να διασφαλίζεται η διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στις εσωτερικές διαδικασίες μας.

Πριν παραλάβουμε τις πρώτες ύλες μας,  ελέγχουμε την καταλληλότητα του οχήματος που μεταφέρθηκαν αλλά και τη θερμοκρασία μεταφοράς. Δεχόμαστε μόνο τα προϊόντα που πληρούν τις προδιαγραφές μας.
Κατά την παραλαβή των φρέσκων αλιευμάτων πραγματοποιείται μακροσκοπικός έλεγχος όπου αξιολογείται η φρεσκότητα, το χρώμα, η συνεκτικότητα της σάρκας και το μέγεθος τους.
Οργανώνουμε δειγματοληπτικά εργαστηριακούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραλαβής των πρώτων υλών μας, αλλά και κατά την εξαγωγή των τελικών προϊόντων μας.
Τα αλιεύματα που εισάγουμε από Τρίτες Χώρες συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας της εκάστοτε χώρας, ενώ κατά την άφιξή τους στη χώρα μας εγκρίνονται και πιστοποιούνται από τη Γενική Διεύθυνση Ελέγχου Αλιευτικών Δραστηριοτήτων και Προϊόντων.
Με τους ελέγχους που διενεργούμε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, εξακριβώνουμε οι ίδιοι την ποιότητα των πρώτων υλών μας, αξιολογώντας με  αντικειμενικά κριτήρια τόσο τους προμηθευτές μας,  αλλά και την ποιότητα των ίδιων μας των προϊόντων.
Προϋπόθεση της συνεργασίας μας με κάποιον προμηθευτή, είναι ο έλεγχος όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών που πρέπει να διαθέτει, ενώ η αξιολόγηση του συνεχίζεται καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
Για το λόγο αυτό έχουμε συλλέξει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας τόσο από τους προμηθευτές αλιευμάτων, όσο και από τους προμηθευτές των υλικών συσκευασίας, ώστε να διασφαλίσουμε την καταλληλότητα τους για την επαφή τους με τα τρόφιμα.
Εργαστηριακοί έλεγχοι διενεργούνται επίσης τόσο στο νερό και τον πάγο που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγική διαδικασία, όσο και στις επιφάνειες πάνω στις οποίες γίνεται η επεξεργασία των αλιευμάτων.

Όλοι οι άνθρωποι της Θ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Γ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Κ.Ε. SUPER FISH διαθέτουν ενήμερα πιστοποιητικά υγείας, ενώ εκπαιδεύονται συνεχώς σε θέματα όπως τις Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και την Ασφάλεια των Τροφίμων, την σωστή Υγιεινή του Χώρου Παραγωγής και στην αναγκαιότητα Τήρησης της Ιχνηλασιμότητας.

Η Θ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Γ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Κ.Ε. SUPER FISH αποθηκεύει τα τελικά της προϊόντα σε ειδικούς θαλάμους κατάψυξης στις εγκαταστάσεις της, οι οποίοι παρακολουθούνται όλο το 24ωρο ως προς την θερμοκρασία τους.

Τα οχήματα μεταφοράς μας έχουν πιστοποιηθεί για την καταλληλότητά τους ως προς την μεταφορά καταψυγμένων τροφίμων.
Όλες οι εσωτερικές διαδικασίες μας στοχεύουν στην μη διάσπαση της ψυκτικής αλυσίδας, ώστε να παραλαμβάνετε ασφαλή τα φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματά μας στο χώρο σας.

super fish ISO-22000-GR